info@yap-academy.nl
015 - 369 77 07

Opdrachtgevers

Jaco van der Velde van de TU Delft vertelt over Agium:


Young professionals van Agium

Agium is een ontmoetingsplaats voor gedreven finance professionals. Het realiseren van ambities van onze opdrachtgevers en professionals is wat ons drijft.

Jonge finance professionals hebben nog geen netwerk, dus hebben wij besloten ze een plek te geven binnen Agium. We noemen ze YAP’ers, Young Agium Professionals. Zij zijn onlangs afgestudeerd aan een HBO/ WO opleiding in de bedrijfseconomische richting.

De professionals hebben een intensief selectieproces doorlopen en gelden als high potentials.  De YAP’ers nemen deel aan een 12 maanden durend programma waarin ontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan en zij kennis maken met het financiële werkveld, met mogelijk een technisch (BI / ERP) of procesmatig (Lean & Six Sigma) accent.

 

Kick-start van carrière

De YAP! Academy omvat het trainingsprogramma waar de professional zich vakinhoudelijk gaat verdiepen en kennis en vaardigheden verder ontwikkelt. Om de twee weken zal er een opleidingsdag voor de YAP’er plaatsvinden.

De diverse trainingen zijn speciaal samengesteld voor de Young Agium Professional en we werken toe naar een certificering.

De kandidaten worden hierbij begeleid door een persoonlijke coach van Agium. De coach is een ervaren finance professional van Agium en zal onder andere helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en geeft raad en advies bij vragen over de opdracht en het programma.

 

Talent voor ú

Niet alleen kennis en kunde, maar vooral houding en gedrag vormen een Agium professional. Onze finance professionals zijn hoogopgeleid, ambitieus, leergierig en leveren concrete oplossingen aan aan verschillende organisaties op het gebied van Finance & Control.

Met het YAP programma brengen wij jong talent met onze opdrachtgevers in contact.

We zijn actief bij grote en beursgenoteerde organisaties in diverse sectoren waaronder:

• Bouw & Techniek
• Industrie
• Financiële instellingen
• Off-shore & engineering
• Automotive
• Not for profit organisaties (w.o. kennisintensieve instellingen en universiteiten)

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot financiële vraagstukken en/ of beschikbare professionals?
Neem voor de mogelijkheden contact met ons op 015 – 369 77 07